Accesspoints - Overzicht - Tweakers (2024)

Vind een accesspoint

Gebruik onderstaande filters om een voor jou geschikt product te vinden. Laat een filter leeg als je geen voorkeur hebt.

Verfijn resultaten

Accesspoint met de grootste prijsdaling

22%

ZyXEL WRE6505 Wireless AC750 Range Extender v2 (EU-stekker)

Multifunctioneel, WiFi max. 750Mbps

0 van 5 sterren

€25,- €19,49

Bekijk

Nieuw bij Tweakers
Prijsdalers Een overzicht van alle afprijzingen Bekijk alle prijsdalingen

Meer prijsdalingen

Beste accesspoints

Top 5 beste accesspoints op basis van interesse en reviews van gebruikers en de redactie

Reviews

Achtergrond - Hoe werkt wifi? - Van modulatie tot mu-mimo

Vrijwel iedereen heeft wifi in huis, maar hoe werkt die draadloze techniek precies? In dit artikel leggen we de belangrijkste aspecten uit.

134 8 nov '21

Achtergrond - De bouwstenen van Wi-Fi 7 - Met de focus op snelheid

De eerste Wi-Fi 6E-apparatuur ligt amper in de winkel of Wi-Fi 7-apparatuur wordt al aangekondigd. Wat is het, hoeveel beter is het en wanneer kun je het kopen?

61 2 jul '22

Productreview -

Gelet op features, prijs en kwaliteit is dit een prima apparaat om je WiFi netwerk te verbeteren. Gebruiksgemak, no nonsense en een gemakkelijke installatie maken de versterker ook prima te gebruiken voor de niet Tweakers.

33 +1

4 van 5 sterren

70.475 views 13 aug '15

Productreview -

Na een week testen maar weer de deur uit gedaan. Ik dacht een goede upgrade te hebben voor de AC Pro. Helaas valt dat flink tegen en wegen de nadelen voor mij niet op tegen de voordelen.

0 0

3 van 5 sterren

135 views 10 apr

Productreview -

Na jaren met volle tevredenheid UAP-AC-Pro te hebben toegepast nu de eerste Wifi 6 in handen. Verschil mag er zijn, in de omvang levering en gewicht. Het voornamelijke is de snelheid en toevoeging van Bluetooth.

13 +2

5 van 5 sterren

14.229 views 21 nov '22

Productreview -

Er is een nieuwe versie "Alfa Wifi-Camp PRO 2" met veel potentie, ik zal mijn eerste ervaringen delen. ik had dit eerst bij "de oude versie" geplaatst maar nu gecorrigeerd.

39 +2

5 van 5 sterren

54.682 views 20 mrt '18

Achtergrond - Zo testen we wifiapparatuur

Hoe gaat Tweakers wifi testen? In dit artikel bespreken we in detail ons testprotocol.

75 25 mrt '22

Productreview -

Na het gebruik van de Google Nest WiFi Router en WiFi Punt, zijn deze wifipunten een aanzienlijke verbetering. Met Wifi 6 en een groot bereik ben ik zeer tevreden over dit product, zelfs in een woonoppervlakte van 121m2.

0 +3

4 van 5 sterren

364 views 28 mrt

Productreview -

WIFi systeem voor de bedrijven of consumenten die kwaliteit op prijs stellen. Door de vormgeving viel de zender in eerste instantie niet eens op, mijn vrouw had niets gemerkt.

0 +1

5 van 5 sterren

546 views 10 feb

.Deals - Tweakers Vrijdagmiddagdeals Week 38 - De grootste prijsdalers uit de Pricewatch

In dit artikel zetten we de grootste prijsdalers uit de Pricewatch voor je op een rij, zodat jij de beste deals kunt scoren.

37 18 sep '20

Meer reviews

Nieuws

Nieuws - Ubiquiti brengt zijn eerste accesspoint met Wi-Fi 7 uit voor 198 euro

Ubiquiti introduceert zijn eerste accesspoint met Wi-Fi 7-ondersteuning. De U7 Pro ondersteunt daarmee de 6GHz-frequentieband met 320MHz-kanaalbandbreedtes. De accesspoint krijgt daarnaast een 2,5Gbit/s-uplink. De U7 Pro komt per direct beschikbaar voor 198...

88 8 jan

Nieuws - Ubiquiti brengt UK Ultra-accesspoint met Wi-Fi 5 uit voor 88 euro

Ubiquiti introduceert zijn Swiss Army Knife Ultra. Deze accesspoint, die ook wel de UK Ultra heet, krijgt een compacte behuizing en ondersteunt Wi-Fi 5. Het apparaat is per direct beschikbaar en kost momenteel 88,33 euro op de website van Ubiquiti.

126 2 jan

.Actie - December Prijzen Parade - dag 15 Netac en DectDirect

Voor het negende jaar op rij organiseert Tweakers de December Prijzen Parade! Dé parade die volop in het teken staat van het weggeven van mooie tech cadeaus aan de community. Tweakers doet dit elk jaar in samenwerking met een groot aantal partners.

110 28 dec

.Actie - December Prijzen Parade - Dag 7: MediaMarkt en AVM

Voor het negende jaar op rij organiseert Tweakers de December Prijzen Parade! Dé parade die volop in het teken staat van het weggeven van mooie tech cadeaus aan de community. Tweakers doet dit elk jaar in samenwerking met een groot aantal partners.

243 18 dec

.Geek - Terug in de tijd #23 - Vaporwareconsoles, de eerste oled-tv’s en oer-raytracing

Op Tweakers verschijnen dagelijks tientallen nieuwsberichten, maar bij het schrijven weten we zelden hoe het afloopt met de producten, technieken en ontwikkelingen die we bespreken. In deze rubriek lezen we oude berichten terug en kijken we hoe het verderging.

29 13 aug

Nieuws - Telenet introduceert wifipods voor vergroten wifibereik voor drie euro per maand

De Belgische provider Telenet introduceert wifipods. Deze wifipunten zijn bedoeld voor het vergroten van het wifibereik en komen beschikbaar voor 3 euro per maand per stuk. Tot op heden bood Telenet klanten één gratis wifiversterker aan, maar het bedrijf stopt...

97 27 mrt '23

Nieuws - AVM introduceert FritzRepeater 3000 AX met Wi-Fi 6-ondersteuning

AVM brengt de FritzRepeater 3000 AX uit, een dualbandmesh-wifirepeater die waarschijnlijk als directe opvolger van de FritzRepeater 3000 moet fungeren in de zin dat de nieuwe onder meer Wi-Fi 6 ondersteunt. Het topmodel zal de FritzRepeater 6000 blijven.

28 14 dec '22

Nieuws - Google kondigt Nest Wifi Pro-router aan

Google heeft de Nest Pro-router aangekondigd. De router ondersteunt WiFi 6E en kan dus verbinden op 2,4GHz, 5GHz en 6GHz. De router komt eind deze maand uit in Nederland, zo laat het bedrijf weten.

48 4 okt '22

Nieuws - Amerikaanse webwinkel noemt komst Google Nest Wifi Pro-router met Wi-Fi 6E

Een Amerikaanse webwinkel heeft informatie over een nieuwe Nest Wifi Pro-router van Google online gezet. De router moet Wi-Fi 6E ondersteunen. Eerder verschenen al verwijzingen naar de Nest Wifi Pro bij de FCC. Mogelijk kondigt Google het apparaat in oktober...

47 19 sep '22

Nieuws - 'Google Nest Wifi met Wi-Fi 6 komt eraan'

Google werkt naar verluidt aan een nieuwe versie van zijn Nest Wifi-meshrouter, die uitgerust zal zijn met Wi-Fi 6 en mogelijk zelfs Wi-Fi 6E. Ook zal het ontwerp van deze vernieuwde Nest Wifi juist lijken op de Google Wifi. Dat melden bronnen van 9to5Google.

67 18 jun '22

Meer nieuws


Een accesspoint, of makkelijker gezegd draadloos toegangspunt, maakt het mogelijk om verschillende apparaten aan te sluiten op jouw draadloze netwerk. Maar zoveel accespoints, zoveel prijzen. En dus is het goed om de prijzen van deze draadloze toegangspunten eerst goed met elkaar te vergelijken voordat je er eentje koopt. Die prijzen kun je daarom snel en eenvoudig met elkaar vergelijken via Tweakers. Wij zetten namelijk verschillende webshops naast elkaar, zodat je de laagste prijs vanzelf tegenkomt.

Wist je al dat je daarnaast veel kunt hebben aan de uitgebreide userreviews van Tweakers? Aan de hand van deze reviews kun je makkelijk bepalen welk accesspoint het beste bij jouw draadloze netwerk past. En zo kies je dus altijd het beste product.

Accesspoints - Overzicht - Tweakers (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated:

Views: 6388

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.